Bandleden

Bassist PEYTON Delfin

Delfin

Basgitarist

Delfin is de jongste van de band en ziet er ook meteen het meest uit alsof hij in een band speelt. Terwijl Bart, Niek en Wijnand er alleen op het podium uitzien alsof ze wel eens een instrument aanraken leeft Delfin altijd het rockerleven. Slaat een snufje door naar het hyperactieve, maar zonder zouden we ook maar een saaie boel zijn.

Zanger PEYTON Wijnand

Wijnand

Zanger

Samen met Niek de oprichter van de band. Heeft een stuk minder energie dan Delfin of Bart, vandaar dat hij maar af en toe doorslaat naar enorm kinderachtig. Voor de rest probeert hij af en toe mensen tot orde te roepen als de andere “ouder” van de band.

Drummer PEYTON Niek

Niek

Drummer

Altijd vol enthousiasme en passie over de band en muziek, behalve op de zaterdagochtend en/of de zondagochtend, voor redenen die we hier niet zullen vermelden. Door de jaren heen is Niek iets wijzer geworden, waardoor hij behalve drummer ook een van de “ouders” is van de band.

Gitarist PEYTON Bart

Bart

Gitarist

Dit is ons nieuwste lid, ook al had Niek al jaren ervaring met hem in een andere band. Evenveel energie als Delfin, wat neerkomt op eigenlijk iets teveel energie. Goeie ideeën, matige ideeën en ideeën die erg grappig zouden zijn, maar je liever niet in je eigen huiskamer ziet, hiervoor kun je bij Bart aankloppen.

Scroll Up